Sminkasztal tükör kiválasztási szabályokkal és elhelyezési ötletekkel

Az öltözőasztal nélkülözhetetlen bútor minden családban. A lányok 2-3 órát töltenek a tükör előtt, sminkelnek és korrigálnak, vagy fésülködnek. A tükörrel ellátott fésülködőasztal remek lehetőség kozmetikumok, kiegészítők és hajápolási termékek tárolására.

sminkasztal

Bármely nőnek szüksége van egy helyre, ahol kényelmes lesz reggel rendbe hoznia vagy lefeküdni.

Az internetes források segítségével egyszerűen és gyorsan megrendelheti kedvenc fésülködőasztali modelljét házhoz szállítással, vagy kérést adhat az egyedi paraméterek szerinti asztal készítéséhez. Ne vonja el magát a kényelmes körülményektől, szerezzen magának fésülködőasztalt, amely megfelel otthonának belső terének, és élvezze a kellemes időtöltést.

asztalt terít

Harmonikusan illeszkedik a szoba belsejébe, amelyben található, kellemes hangulatot kölcsönöz, és a szépség vagy a szellemi kikapcsolódás egyik kedvenc sarkává válik.

Különféle öltözőasztalok

Az öltözőasztalok a következő paraméterek szerint osztályozhatók:

 • Származási ország (belföldi, külföldi);
 • Gazdasági osztály, elit, prémium osztály;
 • Asztali anyag (tömör fa, furnér, fém, üveg);
 • Méretek (kicsi, keskeny, egyenes, nagy);
 • Funkcionalitás (nyitott polcok és fülkék, kihúzható, titkos fiókok vagy zárral);
 • Alak (kerek, ovális, téglalap alakú, négyzet alakú);
 • Stílus (klasszikus, modern, provence, avantgárd).
sminkasztal fekete

A modern fésülködő asztal jó tágas, megvilágítható, tükrökkel (1-től 3-ig) vagy nélkülük.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes öltözőasztalt?

Az új lakások belső terének átgondolása vagy a felújítás során fontos, hogy elegáns, eredeti szekrényeket, asztalokat és székeket vásároljon, és helyesen kombinálja és illessze be a helyiség elrendezésébe. Nézze meg a tükörasztalok kiválasztásával kapcsolatos tippjeinket.

 1. Tükör- vagy üvegbetétes asztalok vásárlásakor ellenőrizze, hogy minden alkatrész kiváló minőségű-e, tartós és mechanikai igénybevételnek ellenálló anyagokból.
 2. Az öltözőasztalokat olyan helyen kell elhelyezni, ahol sok természetes fény van az ablak közelében. Ha ez nem lehetséges, akkor érdemes az asztalt egy ablakkal a fal mentén elhelyezni. Ellenkező esetben, ha egy tükrös asztalt helyez el az ablakkal szemben, akkor amikor az asztalnál ül, az ablak fénye, tükrözve a tükör felületét, elkápráztatja.

  sminkasztal

  Gondolnia kell arra is, hogyan lehet lámpák segítségével létrehozni a munkához megfelelő világítást.

 3. A tükörfelületek nem igényelnek sok karbantartást, de gyorsan piszkosak. Az ujjlenyomatok a tükrökön és az üvegfelületeken maradnak, és különböző látószögekből láthatók. Ne vásároljon túl alacsony hiúságot.
 4. Az első dolog, amire a vásárlók odafigyelnek a szekrény bútorainak kiválasztásakor, a megjelenése. A bútoroknak nemcsak színüknek kell megfelelniük, hanem kiegészíteniük kell egymást, funkcionálisaknak kell lenniük, és nem szabad elrontaniuk a szoba terét.
 5. Ne rohanjon és vásároljon eredeti asztalt anélkül, hogy belegondolna, hol fog harmonikusan elférni a szobában. A jövőbeli "szépség sarka" mérése során nem szabad megfeledkezni a körülötte lévő szabad térről.

  sminkasztal belső

  Biztosítania kell, hogy amikor leül festeni vagy az asztalnál dolgozni, az nem zavarja a körülötted lévő embereket.

 6. Az asztal kiválasztásakor egy másik fontos paraméter a tágassága. Ha profi sminkes vagy, otthon nyújtasz szolgáltatásokat, akkor sok kozmetikum, ékszer és kiegészítő van, az asztalban legalább 6 fióknak és polcnak kell lennie.
 7. Méretek. Ha sokoldalú bútorokra van szüksége, akkor alaposabban meg kell vizsgálnia a háromrészes tükrös fésülködőasztalt (más módon rácsos). A látószög megváltoztatásával teljes mértékben láthatja önmagát. Ha apartmanjában nincs nagy tükör, fontolja meg a vásárlást.

  asztali rács

  Ez utóbbi szárnyának elforgatásával nagyon kényelmes minden oldalról megvizsgálni a sminket, ékszereket vagy hajat.

Mellesleg. Az a meggyőződés létezik, hogy nem lehet aludni egy tükrös vagy fényvisszaverő felülettel rendelkező szobában (vagy aludni a tükör előtt), azoknak, akik így gondolkodnak, asztalt vásárolnak - egy összecsukható tükrös transzformátor kiváló lehetőség lenne. Szükség esetén az asztal összecsukható az asztallapon lévő tükörállvány leeresztésével. 

öltözőasztal összecsukható tükör

Az asztalnál összehajtva dolgozhat is - hímezhet vagy ülhet a számítógép mellett.

Puff vagy szék?

Tükörrel ellátott fésülködőasztalnál külön ülés nélkül lehetetlen dolgozni. Ha naponta több órát tölt el a tükörnél, ügyelnie kell az ülésre - egy klasszikus székre, fotelre vagy egy modern, eredeti puffra.

A puff puha, kis magasságú széklet. Ezeknek az üléseknek nincs háttámlája, ezért ha sok időt tölt az asztalnál, érdemes egy kényelmes, háttámlával ellátott, forgatható széket vásárolni, amely a hátát támogatja. 

puha puff

A szekrény bútorainak kiválasztásakor nem kell aggódnia, hogy az asztal vagy a szék nem illeszkedik a szoba belsejébe, vagy zavarja a háztartást.

Ha továbbra is külön kell megvásárolnia egy széket, fontos, hogy a megfelelő szélességi és magasságméréseket elvégezze, a széknek meg kell egyeznie az asztal méretével. A mérések elvégzéséhez az asztal közelében kell ülnie, mivel kényelmes ülni és dolgozni.

A női fésülködőasztal világítása

A modern bútorkészleteket egyre inkább beépített LED világítással látják el. A tükörrel ellátott öltözőasztal sem kivétel. Ma különféle modelleket találhat - asztali megvilágítással alulról, a tükör kerületén vagy csak a felső részen. 

háttérvilágítású asztal

A világítást egyetlen színben, összetetten, tompíthatóan végzik.

A turista osztályú modellek nem rendelkeznek ilyen funkciókkal. De ha azt tervezi, hogy sok időt tölt az asztalnál, akkor érdemes egy drágább és kényelmesebb modellt szerezni. Ne spóroljon a saját kényelmével. Ha már van női asztala, de nincs megvilágítása, akkor 2-4 lámpát vásárolhat, és úgy rendezheti el őket, hogy teljesen megvilágítsák az arcát, amikor az asztalhoz ül.

Milyen stílusban kell női asztalt készíteni?

Leggyakrabban klasszikus stílusban készült szekrénybútorokat választanak, ezek tökéletesen illeszkednek minden belső térbe. Ha egy fésülködőasztalt tervezel egy kis szobában vagy fürdőszobában, akkor nézd meg a vintage bútorokat, vagy Provence, modern, vidéki vagy art deco stílusban készült. 

vintage sminkasztal

A stílusos asztal mellett a helyiségnek díszítő elemekkel kell rendelkeznie, amelyek hangsúlyozzák a választott irányt.

Asztal vásárlásakor vizuálisan képzelje el, hogyan fog illeszkedni a belső térbe, hogyan fog kombinálni más bútorokkal. Ha a házában nincs stílus a dekorációban vagy a belső térben, akkor bármelyik modellt választhatja, amelyik tetszik.

Hogyan válasszuk ki az öltözőasztal színét?

Ha a helyiségben már vannak bútorok, akkor az asztalt össze kell hangolni a színével. Kis helyiségekben a világos fehér vagy krémszínű bútorok remekül mutatnak. Nem "elfogyasztja" a helyet, hanem éppen ellenkezőleg, nagyon kényelmessé teszi a szobát. 

könnyű sminkasztal

A világos árnyalatok vizuálisan kibővítik a szobát, segítenek a kikapcsolódásban, és a tükör "lelket" adhat a belső térnek, világosabbá teheti azt.

A pszichológusok javasolják, hogy a hálószobában kerüljék a provokatív színeket (például piros vagy fekete). Az ilyen bútorok elegánsak és vonzóak lesznek csak egy nagy térben, ahol egyszerre láthatók. 

sötét fésülködő asztal

Sötét színű asztalt is választhat, ha kontrasztban szeretné kiemelni a munkaterületet.

Asztal alakja

Az öltözőasztalok két típusra oszthatók.

 1. Lineáris modellek. Ezek az asztalok egyenes asztallappal rendelkeznek, leggyakrabban egy klasszikus asztalban készülnek. Fontos megjegyezni, hogy a terjedelmes bútorok csökkentik a hely szabad helyét. A probléma elkerülése érdekében figyelnie kell a kecses lábakkal ellátott asztalokra, a fiók fogantyúira és az üvegből készült modellekre.

  korabeli asztal

  A megfelelő ablakos fésülködőasztal smink természetes napfényben történő felviteléhez.

 2. Sarok modellek. Leggyakrabban a helytakarékosság és a saroktér funkcionalitásának növelése érdekében telepítik őket. Az egyszobás lakásokban és stúdiókban a tükörrel ellátott sarokfésülőlapok kiválóan használhatók, miközben gyakorlatilag nem zavarják a háztartásokat.

  sarokasztal

  A klasszikus stílusú lehetőségek tökéletesen keverednek a szoba bármely belső terével.

Tükörrel ellátott öltözőasztalok költsége

A vásárlás helyétől, gyártótól, anyagtól és mérettől függően meghatározzák a bútor végső költségét. Pénztakarékosság érdekében érdemes internetes erőforrásokat használni. A nagy gyártók és kiskereskedelmi üzletek többsége online áruházakon keresztül kereskedik. Tehát, kiváló minőségű és stílusos asztalt vásárolhat áron vagy nagyon alacsony áron. 

fésülködő asztal modern

Az interneten keresztül történő megrendeléshez érvényes bankkártyára van szükség, az áruk 1-14 nap alatt átvehetők a raktárból.

Ha nem bízik ebben a vásárlási módban, akkor érdemes ellátogatni a nagy bevásárlóközpontokba. Itt láthatja, megérintheti és összehasonlíthatja a különböző modelleket. Emlékezik! Ilyen helyeken bármely termék túlárazott.

asztal tükörrel

Változat a WC-sarok elhelyezéséhez a fal tükrös része közelében, dekoratív díszlécekkel elválasztva.

Bútor egyedi paraméterek szerinti megrendelésénél vagy egy tervező szolgáltatásainak igénybevételekor nagy összeget kell fizetnie, különösen, ha az elemeket kézzel faragják, vagy tömör fát használnak.

sminkasztal fotó ötletek

Megtalálható egy külön lehetőség, amely eltér a hálószobabútoroktól, a lényeg az, hogy minden együtt harmonikusan nézzen ki, és ne ütközzen egymással.

Ma minden nő megtalálhatja az árának és a minőségének megfelelő asztali modellt. A bútorok kiválasztásakor konzultálnia kell barátaival és ismerőseivel, tanácsot adnak a bevált üzleteknek, a fórumokon olvashat véleményeket a különböző asztali modellekről és gyártókról.

sminkasztal tükörrel

A zöld növények jótékonyan frissítik ezt a személyes területet, és a közeli látvány egyszerűen felvidítja a háziasszonyt. És ez a szépség garanciája.

Belsőépítészeti ötletek egy asztallal, tükörrel

 1. Az asztal és tartozékainak használata kozmetikumok, háztartási gépek, könyvek és folyóiratok, dokumentumok és pótkulcsok tárolására. Az asztalt az éjjeliszekrényhez igazíthatja.

  sminkasztal a hálószobában

  Ez a módszer különösen releváns egy kis lakásban.

 2. Kisgyermekes családban az asztal rajzolásra, vázlat készítésére és házi feladatok elvégzésére alkalmas hely.

  kényelmes öltözőasztal

  A sminket legjobban lakat alatt lehet tartani.

 3. A szoba asztalánál található munkaterület kiemeléséhez használhatja különböző háttérképek kombinációját, vagy telepíthet egy képernyőt, amely elválasztja Önt a háztartási és háztartási munkáktól. Ilyen regisztrációra van szükség, ha otthoni munkát tervez.

  sminkasztal tervezés

  Ez biztosítja a szükséges személyes teret (ha fodrász, sminkes vagy stb.)

 4. Friss virágok használata belsőépítészetben. A virágdíszek minden nőt megnyerhetnek, ha virágokat rendez a tükör mindkét oldalán, csodálatos, hangulatos légkört teremthet.

  smink asztal virágokkal

  A házban található virágok biztonságos fogadást jelentenek a szoba változatossága érdekében.

 5. Ha nincs hely egy asztal számára, akkor a folyosón vagy a fürdőszobában helyezhető el. A fürdőszobában mosogatók vannak felszerelve egy ilyen asztalra.

  fürdőszoba hiúság

  Szabad helyet használnak samponok, gélek, por tárolására.

  A folyosón egy asztal segítségével elrejtheti a radiátorokat vagy a csöveket (ha a lakás egy régi elrendezésű házban található). Egy tágas szobában az asztal elfoglalhat egy bizonyos helyet, ahol nem lesznek tartozékok a mosáshoz és a mosáshoz. 

  sminkasztal a fürdőszobában

  A fürdőszobában fokozott a páratartalom, ami a tükör párásodásához vezet, és gyorsan használhatatlanná teszi a dekoratív kozmetikumokat.

Az öltözőasztal egy multifunkcionális, elegáns és praktikus bútor, amely nagyon népszerű. Cégek - az ilyen áruk gyártói folyamatosan frissítik a választékot új eredeti modellekkel, különböző fa és modern anyagok felhasználásával a bútorok gyártásához, hogy lehetőséget biztosítsanak az ügyfél számára az ideális lehetőség kiválasztására.

sminkasztal ébenfa

A választott eredeti termék véglegesen díszíti kedvenc szobájának belső terét.

Előző

Következő