Sarokszekrény egy kis előszoba kialakításához és modellekkel egy fotóval

Sarokszekrény modell

A sarokszekrény modell hatékonyabban foglalja el egy kis folyosó helyét

Az előszoba minden otthon egyik legfontosabb területe. Egyesítenie kell a praktikumot és a szépséget. A családtagoknak és a vendégeknek kényelmesnek és tágasnak kell lenniük. Ezért fontos a kompakt, de tágas bútorok kiválasztása. A sarokszekrény tökéletesen ötvözi a leírt paramétereket.

Sarok szekrény

Sarokszekrény eredeti kialakítású folyosóra

A sarokszerkezetek előnyei közül érdemes megjegyezni a következőket.

 1. Lehetőség a helyiség praktikumának növelésére. A szekrény lehetővé teszi egy szabad sarok használatát, amelyet egyébként ritkán használnak. Különösen fontos az ilyen szerkezetek beépítése kis folyosókra. Négyzetmétert takaríthat meg, ha helyet ad a helyiségnek anélkül, hogy rendet rakna benne.

  Praktikus sarokszekrény

  Gyönyörű és praktikus sarokszekrény egy fülkében

 2. Tömörség. A csarnok szükséges a vendégek találkozásához. Ezért nemcsak a kényelem, hanem a tér megteremtése is fontos. Ellenkező esetben a kellő hely hiánya miatt kellemetlenségek merülnek fel. A sarokmodellek szépek és kis területet foglalnak el. Lehetővé teszik, hogy szabadon mozoghasson a szobában a mozgás akadályozása nélkül. A szekrények tágasak. Ezért tömörségük nem befolyásolja a belső "héjat". Elhelyezheti az összes szükséges dolgot.

  Kis gardrób a folyosón

  Kis beépített sarokszekrény a folyosón

 3. Stílus. Sok modern modell létezik, különféle kivitelekkel. Ezért bármilyen belső térhez választhat terméket. Vannak klasszikus opciók és modellek modern stílusban. Számos árnyalat és textúra lehetővé teszi a tökéletes szekrény kiválasztását.
Kortárs stílusú szekrény

Kis sarok szekrény modern stílusban

A bútoroknak vannak hátrányai is. A legfontosabb néha nem a termék racionális belső tartalma. Gyakran találhat klasszikus tartalmú modelleket. Az egyedi polcokat ritkán használják, és általában egyedi gyártmányúak.

A folyosó méretei

A folyosó mérete általában korlátozza a bútorok elrendezésének lehetőségeit, ezért érdemes megfontolni a lehetőségeket a modellezési szakaszban

Fajták

Sarok szekrény

A sarokszekrény még egy kis folyosóra is elfér, és befogadja a legszükségesebbeket

Sokféle sarokszekrény létezik, amelyek bizonyos jellemzőkben különböznek egymástól. Ezek tükröződnek a táblázatban.

Specifikációk Típusok és leírás
Ajtó típusa Lehetnek kupé típusú ajtók. Nem nyílnak, hanem távolodnak egymástól. Ezért nem foglalnak extra helyet, és nem zavarják a mozgást. Ez még több helyet takarít meg. Az ajtók kinyithatók, mint a klasszikus szekrénykialakításokban. Bizonyos esetekben ez kényelmesebb. Gyakran megtalálható a klasszikus modellekben.
Forma szerint G. betű formájában megkülönbözteti a homlokzat jelenléte 90 fokos szög formájában. Vizuálisan keménynek tűnhet. A belső tér lágyabbá tételéhez használjon nyitott félkör alakú polcokat. A termék egyik fajtája ötfalú. Ez abból áll, hogy a falak alakját megismétlik a modellel. Eredetinek tűnik. A sugár modell azoknak felel meg, akik szeretik a sima vonalakat. Lehet zárt és nyitott. Vannak összetett formájú termékek, amelyeket csak nagy területről a folyosókon ajánlott elhelyezni.
Konfiguráció szerint A sarok lehet moduláris és beépített. Az első esetben maga választja ki a szükséges blokkokat. Figyelembe véve a befogadandó dolgokat, megtalálja a tökéletes lehetőséget. A bútorok frissítésével bármikor cserélhet termékeket. A beépített modelleknél nincs hátfal. Lehetővé teszi, hogy vizuálisan tökéletesen elkészítse a falakat még dekoratív elemek jelenlétével is. Helytakarékos. A beépítettek gyakran rendelésre készülnek, figyelembe véve a szoba egyedi jellemzőit.
A modern modellek gyakran gyengéd görbékkel rendelkeznek.

A modern modellek gyakran gyengéd ívekkel és formákkal rendelkeznek, és segítenek a sarok sikeres kitöltésében.

Fényes sarokszekrény

Egyedi fényes sarokszekrény

Hogyan válasszuk ki a megfelelő anyagot

Sarokszekrény színvilága

Sarokszekrény színösszeállítása kontrasztos fafajták alapján

A termék minőségét közvetlenül befolyásolja az anyag, amelyből készült. Gyakrabban az MDF-t és a forgácslapot használják a sarokszekrényekhez.

Nagyon masszív sarokszekrény

A folyosón nagyon robusztus, tömör fából készült sarokszekrény a lehető legteljesebb és tágasabb

A természetes fát ritkábban használják a későbbi magas költség miatt. A fali vásznak, felső és alsó része általában forgácslapokból készül. Burkolatként furnér és műanyag. A laminált forgácslapból készült termékek népszerűek. Akkor nincs szükség további burkolatokra.

Sarok előszoba lehetőség

Sarok csúszó szekrény a folyosón forgácslap homlokzatokkal

Az ajtók külön díszíthetők. Ha teljesen zártak és diszkrét stílusúak, akkor ugyanabból az anyagból készülnek, mint maga a szekrény. Kívülről általában természetes fa mintázat formájában hajtják végre. Hozzáadhatja a héjat a burkolat, a festés, a tükrök és egyebek színével.

Érdekes sarokszekrény

Érdekes sarokszekrény tükrös ajtókkal és nyitott polcokkal

Az ajtók műanyagból készülhetnek. Az anyag könnyű és kiválóan alkalmas dekorációra. A felület matt vagy fényes. Különböző elemekkel díszíthető, többek között festéssel és fotónyomtatással.

A sarokban csúszó szekrény

Csúszó szekrény a folyosón műanyag ajtókkal

A megfelelő anyag kiválasztásakor koncentráljon a megbízható gyártókra. Ez lehetővé teszi, hogy jó minőségű, megbízható és biztonságos egészségvédelmi termékeket vásároljon.

Sarok szekrény a folyosón világos árnyalatokkal

A folyosón található sarokszekrény világos árnyalatokkal, amelyek kibővítik a teret

Mire kell különös figyelmet fordítani, ha boltban választunk?

A sarokszekrény sokoldalúsága

A sokoldalúság a sarokszerkezetek fő jellemzője, amelynek köszönhetően a szekrények sokféle belső térbe illeszkednek

Kezdetben érdemes figyelembe venni a termék méreteit és a szoba paramétereit. Fontos nemcsak a szélesség és a hossz, hanem a mélység ismerete is. A kapacitás ettől függ.

A csúszó szekrény sokféle dolgot és tárgyat képes befogadni

A csúszó szekrényben nagyszámú ruha, cipő, háztartási készülék, különböző tartalmú doboz található

Támaszkodjon a szokásos mutatókra, hogy ne legyen problémája a ruha elhelyezésével. A szekrény beépítésének helyének módosításakor ne feledje, hogy elegendő hely van a szabad mozgáshoz.

Nagyszámú doboz sok mindenre elfér

A nagy számú fiók sok mindenre elfér, és lehetővé teszi a hely megfelelő használatát

Előre döntse el, hogy a modell milyen tartalommal fog rendelkezni. Gondold át, mit fogsz bent tárolni, milyen elemeket dobhatsz el, mert feleslegesek. Ajánlatos előre átgondolni a külső kialakítást.

Kis előszoba tágas sarokszekrénnyel

Kis előszoba tágas, természetes fából készült sarokszekrénnyel egy vadászház számára

A szekrénynek jól illeszkednie kell a teljes belső térhez, illeszkednie a dekorációjához és a palettához.

Érdekes szekrény modell

Egy érdekes szekrénymodell, amelyet a tulajdonosok ízlésének megfelelően terveztek, figyelembe véve a belső teret

Ha a folyosó kicsi, mindenképpen olyan modelleket válasszon, amelyek nagy tükrökkel rendelkeznek az ajtókon. Ez vizuálisan növeli a teret.

A sarokszekrény tükörmodellje

A tükörmodellek nagyon sikeres modellek a kis helyiségekben, fő jellemzőjük, hogy minden látható elem tükröződik

Győződjön meg arról, hogy a termék elég erős. Ellenőrizze az összes mechanizmust. Végül is a szekrényt a családtagok és a vendégek aktívan használják. Mert megbízhatónak kell lennie.

Kis folyosó

Egy kis ház egy előszobában, etnikai motívumokkal a belső térben és egy tágas sarokszekrénnyel

Méretek

Nyitott sarok szekrény a folyosón

Nyitott sarok szekrény a folyosón egy nagy család számára

Minden modellnek meg vannak a saját méretei, alkalmasak a helyiség egy adott részére. Ezek az értékek nagyon egyediak a folyosók közötti különbség miatt. A szekrény kényelmes használata érdekében azonban ajánlott a szabványoknak megfelelő méreteket figyelembe venni.

Sarok szekrény természetes tömör fából

A természetes tömör fából készült sarokszekrény egy kis előszobában a háztartáshoz szükséges holmikat és apróságokat tartalmazza

A termék magassága legalább 1,5 m. A mélység mindkét oldalon legalább 30 × 30 cm legyen. A szélességet a szabad hely függvényében határozzák meg. Itt nincsenek optimális paraméterek. A felsorolt ​​méreteket figyelembe kell venni, amikor boltba megy. Ha a szekrény megrendelésre készül, akkor az összes mérést abból a helyből kell elvégezni, ahol a modellt tervezik leszállítani, és nem szükséges ismerni az optimális méreteket.

Folyosó bútorkészlet

A bútorok tágas sarokszekrénnyel felszabadítják a helyiséget

Előző

Következő