Polclehetőségek az ágy felett, rögzítési módok, színváltozatok

Polcok az ágy felett - sok cikk született erről a témáról. Végül is az emberek gyakran kérdeznek: szükség van-e polcra az ágy felett? Hogyan fog kinézni a teljes belső térben? Beilleszkedik a hálószoba kialakításába és általában az egész lakás belsejébe?

Ágy polcokkal a kopjafa fotónál

Beépített polcok a fejtető fülkéiben - kényelem és további tárhely!

Mi a legjobb kialakítás a kopjafa polcon? Miután elolvasta ezt a cikket, megválaszolhatja ezeket a kérdéseket és a felújítási folyamat során felmerülő kérdéseket, illetve a szoba belső terének megváltoztatásakor felmerülő kérdéseket.

Színes polcok az ágy felett

Az ágy fölötti polc ideális családi fényképek tárolására.

Stílusos polcok az ágy felett, gyerekeknek és felnőtteknek

Az ágy fölötti polcok mindig relevánsak, hasznosak és kényelmesek voltak otthon. Négy típusba sorolhatók.

Ágy polcokkal a fejtámlánál

Az ágy fölött tágas polc tökéletes hely kedvenc könyveihez.

 1. Klasszikus vízszintes polc az ágy felett a hálószobában
 2. Polc az ágy feje fölött található fülkében
 3. Moduláris kialakítás a fejtámla felett
 4. Fejfa polc közös éjjeliszekrény formájában
Dekoráció polcok a hálószobában

A fali polcok könnyen és egyszerűen illeszkednek a lakás teljes belső teréhez, és különféle kiegészítőkkel egészíthetők ki.

Könnyű választani - el kell döntenie, hogy milyen polcra van szüksége, és meg kell értenie, hogy milyen funkciót fog betölteni. Ha dekoratív, akkor magasabbra tehető, és további elemekkel vagy tárgyakkal emlékeztet az életed kellemes pillanataira:

fali polc

A padlótól a mennyezetig érő polcok vizuálisan kibővítik a szoba határait.

 • gyönyörű fotók, amelyek kellemes emlékeket adnak;
 • emlékek, amelyeket utazásból hoztak, és érdekes eltöltött időre emlékeztetnek;
 • gyönyörű lámpatest, amely eredeti és meleg fényt bocsát ki.
Fehér polcok a hálószobához

A teljes fal mentén található polcok nagy része számos tárgy és belső tárgy további tárolóhelyévé válik.

Vagy talán funkcionális célja lesz, akkor kinyújtott kar szintjén felakaszthatja, és ráhelyezheti a szükséges elemeket:

 • mobiltelefon;
 • TV távirányító;
 • kedvenc könyv, amelyet lefekvés előtt el kell olvasni;
 • egyéb gyakran használt elemek.
Látványos és gyönyörű fejtámla

A gyermekszobában polcokat is felszerelhet az ágy fölé.

Ha a polc univerzális, hagyja, hogy ötvözze a funkcionalitást, a stílust, a szépséget és szervesen illeszkedjen a szobája belsejébe, és teljesen más megjelenést kölcsönözzen a falnak.

Fotók polcok a hálószobában

Az ágy fölött egy széles polc kifinomultabbá teszi a belső teret.

Hogyan válasszuk ki a polc színét?

A termék árnyalatát össze kell hangolni a falak és az ágy színével. Készíthető kontrasztban vagy a falhoz illeszkedve. A kontrasztos szín miatt a polc kiemelkedik a falhoz, az ágyhoz és más bútorokhoz. Ez a lehetőség a funkcionális célú polcok számára a legmegfelelőbb.

Fotó egy világos kialakítású polcok a hálószobában

Fali polc szett fali dekorációhoz.

A falhoz festett polc nem lesz látható, és azt a benyomást kelti, hogy a rajta lévő tárgyak a levegőben lebegnek, ez a szín alkalmas dekoratív vagy univerzális célokra.

Polcok az ágy felett ötletek

Minél világosabb a szoba belseje, könnyebbnek kell lennie az ágy feletti polc kialakításának.

A klasszikus szín fehér. Minden szobadekorációhoz illik, és a polcot vizuálisan könnyűvé teszi. A legjobb olyan színt választani, amely összhangban van a szoba és az egész lakás kialakításával. Itt meg kell értenie - vagy a polc kiemelkedik, vagy összeolvad az általános háttérrel.

Ágy fejlapja

Fal díszített nagyszámú tágas polcok.

Polcok helyei

 1. Klasszikus.

Vízszintes polc vagy polcok csoportja, amelyek vízszintesen vannak a falhoz rögzítve és ugyanabban a stílusban vagy stílusban készülnek, amelyek összhangban vannak egymással. Általában funkcionális bútordarab szerepét tölti be, és gyakorlati felhasználásra szolgál.

Bútor modulok

Klasszikus lehetőségek az ágy fölötti polcokra

Karfeszítéssel a falra vannak szerelve az ágy fejénél, hogy további erőfeszítések nélkül felvehesse és elrakhassa a tárgyakat és a mindennapi tárgyakat. Az ilyen polcok kecsesek és megnyugtató színűek, hogy ne tűnjenek ki a belső térben és a falon. Az ágy fölötti polcok saját ízvilágot adnak a szobának. Apró tárgyakat lehet rájuk helyezni, amelyeknek soha nincs helyük a helyiségben, de folyamatosan szükség van rájuk. Segítségükkel kényelmes fenntartani a rendet a hálószobában.

Fejrész polccal

Fejfedél kiegészítõ polcokkal

2. Polc a fejtető fölötti fülkében.

A legbiztonságosabb lehetőség. Nem esik a fejedre vagy a fejtámlára. Ami nagyon kényelmes, ha kisgyerekek alszanak ezen az ágyon. Eredeti lámpák építhetők a fülkébe, amelyek extra kényelmet nyújtanak a hálószobának, ugyanakkor a fülkében lévő polc funkcionális és praktikus lesz. Inkább azokhoz a helyiségekhez alkalmas, ahol szerény területet, belső teret és funkcionalitást kell kombinálnia. Az ilyen típusú polcok a felhasználás és a cél sokoldalúságát hordozzák magukban.

Ágypolc

Polc a szükséges dolgok tárolásához az ágy fejénél.

3. Moduláris kialakítás az ágy fejénél.

Általában horgonycsavarokkal rögzítik a falhoz, ami további biztonságot és stabilitást kölcsönöz a szerkezetnek. Az ilyen tervek megrendelésre készülnek, ezáltal szervesen illeszkednek a hálószoba környezetébe.

Kis hálószoba polccal

Moduláris polcszerkezet kis helyiségekhez.

Az építkezés színe és anyaga illeszkedik a fal hangszínéhez és a szoba teljes belső teréhez. A moduláris szerkezetek és az ágy fölé telepített más típusok közötti fő különbség a méretük. Kombinálják az éjjeliszekrényt, az ágy fölötti polcot és a szekrényszekrényt. Ilyen szerkezetekben könyveket, holmikat, mindennapi tárgyakat, puha játékokat, akár beltéri virágokat, növényeket és dekorációs tárgyakat is elhelyezhet.

Hogyan készítsünk falat

Stílusos polc, amely megfelel a szoba teljes belső terének

Ha a lakás kis méretű, akkor moduláris kialakítással külön helyet szervezhet. Végül is minden ember szeretné, ha lenne egy saját sarka, ahol nyugdíjba mehetne és elvégezheti kedvenc dolgait, ezzel elvonva a figyelmét, és szünetet tartva a mindennapi nyüzsgéstől és problémáktól.

Barkácságy polcokkal

Moduláris polc az ágy felett, kényelmes ajtókkal.

4. Polc kombinált állvány formájában, éjjeliszekrénnyel az ágy fejénél.

Ez a típus ágyelemként készül. Nem kell felakasztani - ez az egyik fő előnye. A teljes szerkezet az ágyon nyugszik, vagy szilárdan a padlón áll. Úgy tervezték, hogy a kezével könnyen elérhesse a szerkezet bármely pontját.

Eredeti polc az ágy felett

A hálószoba fali polcainak eredeti megjelenése.

Anyagok polcokhoz és szerkezetekhez

 1. A természetes fa különleges illatot kölcsönöz a helyiségnek, és energikus meleget ad át. Ez az anyag mindig népszerű lesz, mivel stílusosan néz ki, és illeszkedik a hálószoba általános kialakításához. Színtelen lakkal bevonható, majd jó természetes mintázatú textúra vagy a szoba teljes belsejéhez illő festék.
Ágy polcokkal a falon

A természetes fa ideális polcok készítéséhez az ágy felett.

2. A polimer anyagok modernek, csúcstechnológiájúak, hipoallergének, sokféle alkalmazási és színválasztékkal rendelkeznek. Modern megjelenést kölcsönöznek a termékeknek, igénytelen működésben. Az ilyen anyagok kiválasztásakor ajánlott minőségi tanúsítványt venni az eladóktól.

Gyönyörű polc az ágy felett festményekhez

A polimer anyagok miatt nagyon könnyű polc készíthető az ágy felett.

3. A tükör és az üveg vizuálisan kibővítheti a hálószoba terét. Törékenyek lehetnek, ezért gondosan kell kezelni őket, speciális tartókra kell felszerelni. Kívánatos, hogy ezt tapasztalattal rendelkező személy tegye meg. Vásárláskor mindenképpen ellenőrizze a terméket, hogy ne legyen rajta forgács vagy repedés.

Fehér matt üveg polc

Edzett matt üveg polc tökéletesen kiegészíti a szoba berendezését

Összefoglaljuk

Az ágy fölötti polcok egy modern bútor kiegészítők, amelyek különleges erőt kölcsönöznek a szobának, és hatékony kiegészítőként szolgálnak a hálószoba általános kialakításához. Kompenzálják a szoba szerény területeit, funkcionalitásuk semmiképp sem marad el az éjjeliszekrényektől.

Hálószoba készlet

Az ágy feletti polcot leggyakrabban a belső kiegészítők tárolására használják.

Hogyan készítsünk polcot az ágy fölött stílusosan

Eredeti ötlet a könyvespolcokra

Ne tömje el az értékes helyet. További kényelmet biztosítanak a lakásban és a szobában. Az ilyen modern kiegészítők minden ízléshez és különféle anyagokból készülhetnek, szervesen illeszkednek egy szoba, ház vagy lakás kialakításához.

Figyelembe véve, hogy nem mindig akarja, hogy valami a gyermek feje fölött vagy a feje fölött lógjon, moduláris szerkezetek vagy polcok, amelyek kompatibilisek az ágy elemeivel, segíteni fognak. A széles színválaszték lehetővé teszi a hálószoba átalakítását, az alvás javítását és a kellemes tartózkodási érzést.

Helytakarékosság az ágy fölötti polccal

Az ágy fölötti polc eredeti megoldás a hálószoba falainak kialakításához.

Az ágy felett elhelyezett polcok összes felsorolt ​​előnyén kívül még egy van - ez romantikus cél. Világító dekoratív gyertyákat, virágokat tehet rájuk, és gyönyörű, felejthetetlen randit rendezhet kedvesével.

Következő