Saját kezűleg készítünk egy oszmánt a termék tervezésének és kivitelezésének megválasztásával

Ha vágyakozik valami újat hozzáadni a belső térhez vagy frissíteni a stílust, további bútorattribútumok segítenek. Például bárki készíthet ottománt saját kezével - mind tapasztalt kézműves, mind kezdő ezen a területen.

Barkácsoló török

A puffok okkal népszerűek, mert használhatók székként, asztalként vagy lábtartóként.

A puffok okkal népszerűek, mert használhatók székként, asztalként vagy lábtartóként. Ráadásul kevés helyet foglalnak el, ami óriási plusz a korlátozott helyiségű házak számára.

Csomagolja habszivaccsal vagy párnázott poliészterrel

Nincs korlátozva az alak, a paraméterek és az alapanyagok megválasztása.

A kézzel készített ottománoknak számos előnye van: nincs korlátozva az alak, a paraméterek és az alapanyagok megválasztása. Oszmán létrehozásához bármilyen kéznél lévő anyagot használhat, és ez nem igényel nagy költségeket, vagy egyáltalán ingyen fog kerülni.

fényes puff a saját kezével

A kézzel készített ottománoknak számos előnye van

Döntenünk kell a termék tervezéséről és kialakításáról

Ottománt mindenki készíthet saját kezűleg, a készség szintjétől függetlenül. Műanyag palackokból vagy gumiabroncsokból készült modellek kaphatók. Kicsit több erőfeszítéssel deszka puffot készíthet. És ha van tapasztalata az asztalosmunkában, akkor könnyen elkészíthet egy fával fa fiókot. Vágási és varrási tapasztalattal rendelkezik, és bármilyen formájú és típusú egyedi terméket készíthet.

Oszmán műanyag palackokból

Az utasítások szerint kiváló minőségű, eredeti bútorokat kap, amelyek hosszú ideig szolgálják Önt.

A gyerekeket örömteli puffzsák eredeti és elég egyszerű lesz. Elkészítéséhez béléssel ellátott táskát kell varrni és polisztirol habbal megtölteni - sok épület szupermarketben értékesítik.

készítsen oszmán saját kezűleg szálakból

Vágási és varrási tapasztalattal rendelkezik, és bármilyen formájú és típusú egyedi terméket készíthet.

Mindenesetre a lényeg az, hogy türelmesen, lassan kövesse az egyes lépéseket, az utasításoknak megfelelően, akkor kap egy jó minőségű, eredeti bútordarabot, amely hosszú ideig szolgál.

kényelmes oszmán

Bárki készíthet ottománt saját kezűleg, a készség szintjétől függetlenül.

Több mesterkurzus improvizált alapanyagokból puffok készítéséről

 1. Puff műanyag palackokból.

Mindenki elkészítheti, ehhez:

 • műanyag palackok, 1,5-2 liter térfogattal;
 • vastag karton (a berendezésből történő csomagolás megfelelő);
 • habszivacs;
 • Kárpit szövet;
 • olló;
 •  cérna, tű;
 • Skót;
 • ragasztó.
Fénykép egy oszmán kézzel készített

Amikor az oszmán készen áll, a lyukat szorosan fel lehet varrni, vagy a helyére cipzárt lehet varrni.

Először ki kell vágnia két egyenlő kerek részt (vagy négyzetet, ha négyzet alakú oszmánt szeretne kapni), megfelelő méretű - ez lesz az oszmán teteje és alja.

oszmán készítése gyermek számára

Díszítheti a terméket lábakkal vagy kerekekkel.

Jegyzet: minden egyes palackon a kupakot szorosan meg kell csavarni. Rögzítse a tartályt egymáshoz szalaggal, helyezze az első körre úgy, hogy teljesen elfoglalja a helyét. Helyezze a második kört a tetejére, ellenőrizze, hogy az elemek biztonságosan, egyenletesen vannak-e rögzítve.

török ​​műanyag palackokból

Mindenesetre a lényeg az, hogy türelmesen, lassan hajtsa végre az egyes lépéseket.

Ezután kezdje el a termék befejezését - vágjon ki két kerek és egy téglalap alakú részt a habszivacsból, ügyeljen arra, hogy hagyjon mozgásteret a varratok számára. Használjon erős öltéseket, hogy összekapcsolják őket. A habosított gumi helyett használhat szintetikus talajjavítót, szigetelést vagy több rétegben összehajtott vastag szövetet.

Készítsen tokot egy oszmán számára a fenti séma szerint.

stílusos bútordarab készítésének mesterkurzusa

Bárki készíthet ottománt saját kezével - tapasztalt kézműves mester és kezdő is ezen a területen.

Hevedert is hozzáadhat, amelynek köszönhetően lehetővé válik a termék egyszerű mozgatása.

Díszítésként rögzítsen gombokat, strasszokat vagy szegélyeket a varratokhoz.

Kerek török ​​műanyag palackokból

A rendelkezésre álló modellek egy része műanyag palackokból vagy gumiabroncsokból készül.

 1. Barkács török ​​egy régi vödörből.

A létrehozásához a következő anyagokra és eszközökre lesz szükség:

 • juta kötél;
 • építési ragasztópisztoly;
 • karton;
 • Kárpit szövet;
 • mikroszálas;
 • tűzőgép;
 • nagy gomb.
műanyag vödörből oszmánt készítsen

Ezután kezdje el a termék befejezését - vágjon ki két kerek és egy téglalap alakú részt a habszivacsból, ügyeljen arra, hogy hagyjon margót a varratokra.

Vegye le a fogantyút a vödörből, tegye fejjel lefelé, és szorosan tekerje körbe a kötelet. Annak érdekében, hogy jól tartson, minden öltést ragasztóra kell ültetni.

díszítése és kivitele oszmán

A habosított gumi helyett használhat szintetikus talajjavítót, szigetelést vagy több rétegben összehajtott vastag szövetet.

Amikor az egész vödröt kötélbe burkolták, folytassa a puff ülést. Használjon vastag kartont, hogy készítsen egy kört a vödör átmérőjének. Készítsen elő egy kört a szövetből, de 10 centivel nagyobb. Használjon egy gombot a közepén a szövet és a karton összekapcsolásához. Alakítsa a mikroszálat csővé, tekerje át a szövet és a karton közötti gomb körül, ragasztópisztollyal rögzítve. Töltse fel a karton alapot szélesen szalmával. A felső szövetet a karton hátuljához kell tűzni. Most ragassza a darabot az alapra, és az oszmán munka befejeződött.

Vödör oszmán

Először ki kell vágnia két egyenlő kerek részt (vagy négyzetet, ha négyzet alakú oszmánt szeretne kapni), megfelelő méretű - ez lesz az oszmán teteje és alja.

 1. Gumiabroncs-puff - remek ötlet egy nyaralóhoz vagy nappalihoz.

Készítse elő a következő anyagokat és eszközöket:

 • régi gumiabroncs;
 • zsineg (legalább 20 méter hosszú);
 • önmetsző csavarok;
 • ragasztópisztoly;
 • lakk;
 • rétegelt lemez 3-5 mm vastagsággal;
 • Lombfűrész;
 • elektromos fúró.
Barkács kötött oszmán

Nagyon sok rendelkezésre álló, szokatlan ötlet van arra vonatkozóan, hogyan készítsünk oszmánt saját kezűleg, ne félj fantáziálni és kísérletezni.

Először meg kell mérnie a gumiabroncs belső átmérőjét, amíg meg nem sűrűsödik, ezt az értéket felére kell osztani, és másfél centimétert kell hozzáadni az eredményhez - megkapta a kívánt kör sugarát.

Kötött puffok otthoni és szabadidős célokra

Hevedert is hozzáadhat, amelynek köszönhetően lehetővé válik a termék egyszerű mozgatása.

Rajzoljon egy darab rétegelt lemezre, vágja ki kirakós játékkal. Két kört kell tennie - az ülésen és az oszmán alján. Ezután fúrjon lyukakat a gumiabroncsba és a rétegelt lemezbe, rögzítse az alkatrészeket önmetsző csavarokkal.

Most felragaszthatja a kötelet az abroncsra. Annak érdekében, hogy a darab szokatlan mintázatot kapjon, kezdje az ülés közepén, és tegye a zsineget egy csigával.

Kemény ülés az üvegek érzésének elkerülése érdekében

A tűzőgéppel ellátott felső szövetet a karton hátuljára kell rögzíteni.

Használjon tiszta, gyorsan száradó, nagy szilárdságú ragasztót.

Amikor a puff teteje teljesen be van illesztve - folytassa a gumiabroncs oldalait. A húr könnyebb felhelyezése érdekében fordítsa fejjel lefelé a terméket. Az első kör után hagyja a ragasztót jól megszáradni, hogy elkerülje a kötél megcsúszását.

A gumiabroncs jó ötlet egy nyári rezidenciához

Készítsen tokot egy oszmán számára a fenti séma szerint.

Jegyzet: ne rohanjon, alkalmazzon sok ragasztót, körönként dolgozza fel a leendő puff kört. Jobb, ha együtt dolgozol - az egyik biztosítja, hogy a kötél hézagok nélkül essen, a másik pedig folytatja a ragasztást. Önállóan ilyen puffon dolgozva könnyen megengedheti, hogy hézagok képződjenek, esetleg a zsineg elmozduljon a gumiabroncs felületéről.

Amikor a ragasztó jól megszárad, takarja le a kész puffot átlátszó lakkal.

Díszítheti a terméket lábakkal vagy kerekekkel.

abroncsból oszmánt készítünk

Díszítésként rögzítsen gombokat, strasszokat vagy szegélyeket a varratokhoz.

 1. Hogyan készítsünk oszmán gyorsan minták nélkül.

A munkához készítsen elő:

 • a ruha;
 • Töltőanyagok;
 • olló;
 • tű, cérna;
 • centiméteres szalag.

Készítsen elő két azonos kerek elemet a szövetből, amelyek paraméterei megegyeznek a termék tetejével és aljával. Tegyen félre néhány extra centimétert a varratok számára.

készíts magadnak oszmánt

Először meg kell mérnie a gumiabroncs belső átmérőjét, amíg meg nem sűrűsödik.

Ezután vágjon ki két egyenlő téglalapot - szélességük az oszmán magassága, a hossza a felső és az alsó zóna kerülete fele.

puf táska

A varratok szalagokkal, szegélyekkel díszíthetők.

Helyezze a varratokat a kapott téglalap alakú elemekre az egyik szélétől úgy, hogy hosszú szalagot képezzenek.

Ezután az első kört hozzá kell söpörni, végigvarrni a varratot. Ezután tegye meg a következő körrel is. A varratok szalagokkal, szegélyekkel díszíthetők.

DIY török ​​fotó

Ne rohanjon, alkalmazzon sok ragasztót, körönként dolgozza fel a leendő puff kört.

Tehát anélkül, hogy időt vesztegetne a mintákra, készíthet burkolatot egy puffnak. A töltőanyag sokféle anyag lehet. A csomagolónyílás szembetűnőségének elkerülése érdekében helyezze a termék aljára. Amikor az oszmán készen áll, a lyukat szorosan fel lehet varrni, vagy a helyére cipzárt lehet varrni.

Barkács török ​​egy rönkből

Ezt a leírást követve oszmánt építhet.

Ezt a leírást követve oszmán-kockát készíthet. Az egyetlen különbség az, hogy minden részt négyzet alakúvá kell tenni, és az oldalrészekben négy van. Annak érdekében, hogy a termék jobban megőrizze formáját, használjon sűrű szöveteket, és töltelékként válasszon szintetikus téliesítőt vagy habgumit.

Kerek oszmán fedéllel

Annak érdekében, hogy a termék jobban megőrizze formáját, használjon sűrű szöveteket, és töltelékként válasszon szintetikus téliesítőt vagy habgumit.

Nagyon sok rendelkezésre álló, szokatlan ötlet van arra vonatkozóan, hogyan készítsünk oszmánt saját kezűleg, ne félj fantáziálni és kísérletezni.

saját kezűleg készítsen bútorokat a házban

Nagyon sok rendelkezésre álló, szokatlan ötlet van arra vonatkozóan, hogyan készítsünk oszmánt saját kezűleg, ne félj fantáziálni és kísérletezni.

Következő