Függönyök a hálószobában lehetőségek a gyönyörű függönyökre, hogyan válasszuk ki a függönyöket és függönyöket

A hálószoba minden apartman külön szobája. A szoba légkörének elő kell segítenie a pihenést és a nyugalmat. A társalgófüggönyök elsősorban a belső tér funkcionális részét képezik, amelynek megválasztását alaposan meg kell fontolni.

Bézs függönyök a hálószobában, két ablakkal

A függöny stílusától és színétől, rögzítési módjától és a szövet típusától függően eltérő

Függönyök a hálószobához: újdonságok, modern kivitel, a legnépszerűbb színek és minták

Nemrégiben a hosszúkás függönyök váltak népszerűvé, amikor a szövet gyönyörű redőkben fekszik a padlón. Ecsetek és drapériák megfelelően kiegészítik ezt a stílust.

Extra hosszú függönyök a hálószoba belsejében

Ennek elérése érdekében a függönyöket körülbelül 10 cm-rel hosszabbra készítik, mint a padlótól az ereszig terjedő magasság.

Egy másik modern trend a kettős függöny. Ebben az esetben korlátlan lehetőség van az ablakkeret-variációkra. Az ilyen függönyök alkalmasak mind a klasszikus stílus, mind a modern tervezési megoldásokra. A minimalizmus is népszerű. Általában voile függönyökben testesül meg, könnyen felvehető.

Dupla függönyök a hálószoba ablakán

A dupla függönyös opció lehetővé teszi a színek és a textúrák különböző kombinációit

Alternatív megoldás lehet a római redőny, amely ebben az esetben funkcionálisabb lehetőség lesz. A népszerűség csúcsán szálfüggönyök, amelyek keleti ízekkel és mesés hangulattal tölthetik el a hálószobát. Végül, a sötétítő függönyök, köszönhetően a páratlan képességüknek, hogy megvédjék a szobát a ragyogó napsugárzástól, vezető szerepet játszottak a hálószoba ablakainak díszítésére szolgáló szövetek és formatervezés terén.

Előző

Következő