Horgolt széklet gyönyörű otthoni dekorációkat takar

Gyönyörű kétszínű köpeny

Gyönyörű kétszínű székletfátyol a szokatlan és stílusos dekorációért

Frissíteni szeretné a belső teret, új árnyalatokat adni, vagy gyorsan el akarja takarni a kissé kopott bútorokat? Csak meg kell kötnie vagy varrnia egy elemet a saját kezével. A kézzel készített termékek segítenek hozzáadni a hangulatot az egyéniséghez.

Székletfedél

Horgolt fedél a kamilla széklethez

Mindannyiunknak van egy pár széklet a házban vagy a dachában (ahová általában unalmas vagy divaton kívüli bútorokat visznek be), amelyek messzebbre mozdulnak vagy kihúzódnak a kamrából, ha sok vendég jön, és nincs elég hely. Elegem van belőlük, de erősek, kár kidobni őket. Ilyen helyzetben van egy eredeti kiút - horgolt székletfedél elkészítése.

Kötött borító

DIY kötött konyhai széklethuzat

Világos fonott ülőszőnyegek

Világos, kézzel készített fonott ülőszőnyegek

Kössön rá egy fedelet a székletre: mi szükséges ehhez?

Készlet azonos fedeleket

DIY készlet azonos széklethuzatok

Szinte mindig a házban maradtak különböző színű fonalak, minél több, annál elegánsabb és fényesebb a borító. Ha nincs felesleges golyó, vásárolhat fonalat. Egy ilyen széklet ideális esetben "belefér" a rusztikus, vidéki belső térbe. Az az érzés fog létrejönni, hogy meglátogattad szeretett nagymamádat.

Kötött huzatok egy stílusban

Kötött huzatok különböző formájú székletekhez, ugyanabban a stílusban

Kötött kerek borítók

Kötött kerek üléshuzatok

Még a kézimunka kezdője is köthet ilyen köpenyt. A legfontosabb az, hogy megtanulják, hogyan kell kötni a minta egyszerű elemeit, amelyek léghurkokból, egyszerű oszlopokból, hurokhurokkal rendelkező oszlopokból készülnek. Az interneten sok utasítás található, kövesse őket, és sikerrel jár.

Gyönyörű székhuzatok

Gyönyörű székhuzatok az "afrikai virág" kötésmotívummal

Szögletes tok

Szögletes konyhai székletfedél

Horgolt székletfedélhez a legjobb vastag akrilfonalat és egy nagy horgolótűt használni. A dolog terjedelmes, lágyabb lesz, öröm lesz ilyen széken ülni.

Terjedelmes eset

Csináld magad térfogatú fedelét egy széklethez

Virágos tasak

Levegős és könnyű virágos tok

Kötött székletfedél: alapvető módszerek

Kötött székhuzatok

Különböző lehetőségek a kötött székhuzatokhoz

A kerek széklethuzat kötésének legegyszerűbb módja.

 • Kezdje el a kötést a közepétől, és folytassa körben. Elérte a kívánt átmérőt és abbahagyja a hurkok hozzáadását, majd kötött egy oldalt. Szükség esetén zsinórral rögzítheti a széket, bojtokkal díszítheti.

  Egyszerű kerek tok

  Világos kerek huzatok etetőszékekhez, egyszerű kivitelben

 • Bármelyik nagy dísz középen kötött, a kerek széklet mintája szerint. Itt célszerű egy virág, egy érdekes dísz vagy egy állat sémáját alkalmazni.
  Egyszerű kerek tok

  Kerek székletfedél azonos színű fonalból, közepén virággal

  Horgolt ülések

  Horgolt ülések és szőnyegek a székeken

Szögletes ülés kialakítási lehetőségek

Szögletes székletfedelek

DIY szögletes széklethuzatok

 • Több elemből készült borító. Előre kapcsolt, négyzet alakú, kerek, hatszögletű elemek, amelyeket léghurok oszlopok kötnek össze. Itt jön jól a különböző színű fonalmaradék.
  Szögletes borítók

  Elemekből készült négyzet alakú burkolatok

  Hatszög eset

  Gyönyörű sokszínű hatszög

 • Többszínű csíkokból szőtt fedél, amelyet hurokhurokkal ellátott oszlop köt össze. Számítsa ki maga a csíkok számát, a széklet méretétől függően. Összekötjük a csíkok felét, és összekötjük a keskeny szélen. Ugyanezeket a műveleteket végezzük a csíkok másik felével is. A kapott csíkokat szövjük össze egy kockás mintával. Megkötözzük az egész vásznat, rojtokkal díszítjük.

  Aranyos csíkos tok

  Aranyos borító egy horgolt széken többszínű csíkokból

 • Tok pattogatott kukorica elemek volumetrikus mintájával. Az oszlopokból származó dudorok kötöttek. Légiességet és eredetiséget adnak. Kötni kell vastag akrilfonalból. Válassza ki a színt saját belátása szerint, kezdve a belső tér színvilágától. A tok sikeresebbnek tűnik, ha a termék közepe élénk színű, és a széle felé sötétebb lesz. Például - sárga, kék, majd barna. A kúpok négyzetének kötési mintája könnyen megtalálható az interneten, a kézimunkások weboldalain.

  Eredeti tok

  Eredeti tok volumetrikus mintával

Horgolt székletfedél: sémák

Kör alakú fedőlap

Minta egy kerek székletfedél horgolásához

Ahhoz, hogy a termék szép legyen, szigorúan be kell tartania a rendszert. Csak ezután beszélhetünk a kívánt eredmény sikeres megszerzéséről. Az utasításokat követve nem csak magának fogja megkötni a borítót, de nem is fogja újrafeldolgozni.

Négyzet alakú széklet ábrája

Kötésminta köpenyhez egy négyzet alakú széklethez

Az ilyen vicces borítók a szépség és a hangulat mellett gyakorlati hasznot jelentenek. Védik az ülést a kopástól, kényelmet nyújtanak az ülő embernek, könnyen eltávolíthatók és lemoshatók. A horgolás birtoklásának képessége végtelen lehetőségeket kínál gyönyörű, exkluzív dolgok létrehozásában otthona számára.

Négyzet kiterjed rendszer

Egyszerű diagram egy négyzet alakú esethez, amelyet még egy kezdő is képes kezelni

Miután elsajátította a horgolást és egy egyszerű, saját kezű székletfedés kötését, örökké rajongója marad ennek a mesterségnek. Mindenképpen folytatni szeretné a szuper-összetett minták elsajátítását, remekművek készítésével, hogy kedvére tegye magát, szeretteit.

Érdekes séma

Érdekes minta egy kötött borítóhoz

Szépség a maradék fonalból

Gyönyörű fonalmaradvány-készlet, szabad formájú technikával készült

Előző

Következő