Kovácsolt ágyak az IKEA-tól a modell használatának és kialakításának jellemzői

Nem jó a reggel? Ez akkor történik, ha jól pihen. Egyébként az IKEA által 2014-ben készített felmérés eredményeként a válaszadók mintegy 60% -a pozitív hozzáállást tanúsít a nap folyamán, ha elegendő alvást sikerült elérnie. Ugyanakkor a megkérdezettek 83% -a állítja, hogy a hálószoba a legalkalmasabb hely a gyógyulásra vagy a pihenésre egy nehéz nap után. Ezért a hálószoba belsejének átgondolása, a bútorok kiválasztása felelős esemény polgártársaink számára. Az alvó ágy típusának megválasztása sok vitát és kérdést vet fel. Különösen, ha nem egy közönséges fa, hanem például egy "Ikea" fém ágyat tervez vásárolni.

ikea baba ágy kovácsoltvas

Gondolkodás a hálószoba belsejére, bútorválasztás polgártársaink számára, felelősségteljes esemény.

Az Ikea kovácsoltvas ágyak felnőtteknek: három népszerű típus

A fém hálószobák mindig is népszerűek voltak a szép, érdekes bútorok kedvelői körében. A cég szakemberei számos funkcionális, tartós lehetőséget fejlesztettek ki egy acél ágyhoz, különösen a kovácsolt belső tárgyak műértői számára. Vegye figyelembe a legkeresettebb ikea ágyak főbb jellemzőit.

Modell név Méretek: Hossz x Szélesség, m Fejfa magassága Leírás
Leirvik 2,09 × 1,48 1.46 Ikea fehér vaságy.
"Kopardal" 2,11x1,4 1.04 Szürke kovácsoltvas ágyak
"Musken" 2,07x1,64 1.15 Kombinált fa és acél ágykeretek
Carolina ágy

Az alvó ágy típusának megválasztása sok vitát és kérdést vet fel.

"Leirvik"

Leyrvik megjelenésével minden hálószobában megtalálható a fény, a könnyedség és a tér. Az ágy gyönyörű fejtámlája ívelt rudakból készül, ami hozzájárul a hálószoba különleges hangulatának megteremtéséhez.

fém ágykeret

Az ágy gyönyörű fejtámlája ívelt rudakból készül, ami hozzájárul a hálószoba különleges hangulatának megteremtéséhez.

A nyírfa lécekből készült matrac alapja erős tartóként működik, míg szerkezetének sajátossága hozzájárul a terhelés eloszlásához a teljes felületen.

Klasszikus stílusban nyomja össze a kovácsoltvas ágyakat a hálószoba belsejében

Annak érdekében, hogy a klasszikus, fém ágyas hálószoba ne hasonlítson egy kórházi osztályra vagy más kormányzati intézményre, a belső tér érdekes kiegészítőkkel egészíthető ki.

Az ágyhoz 2 méter hosszú és 1,4 méter széles matrac szükséges.

Leirvik ágy

A fém hálószobák mindig is népszerűek voltak a szép, érdekes bútorok kedvelői körében.

"Kopardal"

Széles és kényelmes hálóhely, amely tökéletesen illeszkedik a belső térbe. A modell népszerű szürke színben készül. Ez a színösszeállítás számos lehetőséget kínál a szoba saját stílusának megalkotására.

Kopardal ágy

A modell népszerű szürke színben készül.

Az összes Kopardal alkatrész rozsdamentes acélból készül, porszórt bevonattal. Az alkatrészek könnyen rögzíthetők, mivel lehetőség van önálló összeszerelésre.

"Musken"

Az Ikea kovácsoltvas ágy kombinált változata. Az ilyen típusú ágyak tömör fém alapot ötvöznek farostlemez oldalakkal.

művészi kovácsolással készült ágy

Egyes típusú ágyak remekül mutatnak együtt kőből vagy fából készült díszítőelemekkel.

A Musken felállás érdekes jellemzője az állítható oldalak. Ami nagyon kényelmes a különböző méretű matracok felszereléséhez.

Pézsmaágy

Az alkatrészek könnyen rögzíthetők, mivel lehetőség van önálló összeszerelésre.

Az Ikea kovácsoltvas ágyak és előnyeik:

 • könnyű összeszerelés. Az összes ágymodellt kifejezetten önszereléshez tervezték. Ezzel egyidejűleg részletes illusztrált szerelési és szerelési utasításokat csatolnak egy bizonyos vonal mindegyik képviselőjéhez;
 • gyors tisztítás. A fémszerkezetet nedves ruhával könnyen meg lehet tisztítani a portól;
 • biztonságos anyagok. Az alkatrészek epoxigyantával bevont rozsdamentes acélból készülnek, porbevonat technológiával. Ennek köszönhetően minden elem rendkívül ellenáll a mechanikai sérüléseknek.
 • további kiegészítők elérhetősége. A vevők a keretek mellett világos ágyneműt vagy matracokat is vásárolhatnak. Ezen felül lehetőség van éjjeliszekrény kiválasztására, vagy a vásárlás kiegészítésére fiókokkal a dolgok tárolásához. A dobozok szintén fémből készülnek, a kikötőhely alá vannak felszerelve.
Kovácsoltvas ágyak

A fémszerkezet nedves ruhával könnyen megtisztítható a portól.

Minden előnyével együtt az Ikea fémágyaknak egyetlen jelentős hátrányuk van - csikorognak. A nem megfelelő összeszerelésből nyikoroghat. De mint sok felhasználó megjegyzi, ez a probléma könnyen megoldható gépolajjal, amellyel kenhető a szerkezet.

Kovácsolt ágyak a gyártótól

A vevők a keretek mellett világos ágyneműt vagy matracokat is vásárolhatnak.

Gyerekágyak: egyszerűség, kényelem, funkcionalitás

A szülők különösen felelősek az óvoda bútorainak kiválasztásakor. Mivel a gyermek alvóhelyének kényelmesnek és biztonságosnak kell lennie. Sőt, ha a szoba kicsi, akkor is kívánatos, hogy multifunkcionális legyen.

A vállalat a gyermekekkel is foglalkozott, egy speciális, biztonságos bevonattal ellátott hálófülkék sorozatát fejlesztette ki.

Krista kovácsoltvas ágy

A cég katalógusának széles választéka sokféle megoldást kínál a keretek vagy hálószobák díszítésére mind gyermekek, mind felnőttek számára.

"Barna"

Gyerekágyak sora, amelyek különféle variációkban készülnek. A Svart modellek két szinten lehetnek, két fekvőhellyel. Kiegészíthetők még egy pótággyal. Vagy telepítsen acél kanapét, amely remek kiegészítője lesz a belső térnek.

Kovácsoltvas ágyak a belső térben

A kovácsoltvas ágy társul kastélyokkal, elegáns kúriákkal, de nem olyan, mint egy kis lakás rendes hálószobája.

A "Sverta" modell egy tetőtér alakú gyermekágy változata. Ez a modell tökéletesen illeszkedik egy kis helyiség terébe. Ezenkívül író- vagy számítógépasztal, szegélykő, kis kanapé vagy összecsukható szék kerül a szerkezet alá. Használhatja a szerkezet alatti helyet a játéktér rendezéséhez is.

kovácsoltvas ágy fehér fotó

A fém horgonyzóhelyek számos lehetőséggel rendelkeznek a különböző tervezési lehetőségek és stílusok kombinálásához.

A Swart modell bármilyen változata létra van felszerelve, amelyet jobbra vagy balra lehet felszerelni. Fontos, hogy ne felejtsük el, hogy az ilyen típusú ágyak felszerelésének minimális mennyezetmagasságának legalább 2,44 m-nek kell lennie.

A két ágyas vagy egy tetőtéri ágy mérete megegyezik.

Swart ágya

Ez a modell tökéletesen illeszkedik egy kis helyiség terébe.

"Minnen"

Kényelmes, hangulatos kovácsoltvas ágy gyerekeknek. A babaágy fémszerkezete fekete vagy fehér színű. Sőt, nagy szilárdságú. A fő előny a kialakítása, valamint a fekvőhely méretének beállítása. Mi teszi univerzálissá a különböző korú gyermekek számára.

minnen ágy

A babaágy fémszerkezete fekete vagy fehér színű.

Méretek:

 • 1,35 m - minimális összeszerelt méret;
 • 2,06 m a maximális meghosszabbítható hossz;
 • 0,92 m - fejtámla.

Ehhez az ágyhoz két méter hosszú és 80 cm széles matrac alkalmas.

Az Ikea gyermekágyak univerzálisak, mert színviláguk felhasználható lány vagy fiú hálószobájához.

Kovácsoltvas bútorok - megfizethető luxus

A fő előny a kialakítása, valamint a fekvőhely méretének beállítása.

A keretek kényelme az ágy optimális méreteiben rejlik, amely a gyermek igényeitől vagy életkorától függően állítható be. Sőt, könnyen összeszerelhetők vagy szétszerelhetők, függetlenül a szintek számától és a modell típusától.

"Ikea" heverők az óvoda számára

A kanapé pótágyként használható az óvodában, vagy a gyermek fő ágyaként szolgálhat. A kovácsolt kanapék organikusnak tűnnek, ugyanakkor kényelmes, helytakarékos kialakításúak az alváshoz.

Az Ikea gyermekágyak univerzálisak, mert színviláguk felhasználható lány vagy fiú hálószobájához.

A legnépszerűbbek és a legkeresettebbek a "Ramsta" és a "Firesdal".

"Ramsta"

Az ágyak fehérek vagy fekete. Matraccal és fiókokkal felszerelve.

Méretek:

 • 2,1 m - hossz;
 • 0,8 m - magasság.

Mint minden termék, ez a termék is kiegészül az önszerelés és a telepítés utasításával.

ramst ágy

A keretek kényelme az ágy optimális méretében rejlik, amely a gyermek igényeitől vagy életkorától függően állítható be.

"Firesdal"

Sokoldalú kanapé, amely kihajtható ágyként vagy összecsukható kanapéként használható. Ugyanakkor a szett két Malfors matracot és Remskog fiókot tartalmaz.

Méretek:

 • 2,07 m - a kanapé hossza;
 • 0,88 m - szélesség;
 • 0,94 m - magasság a padlótól.
  Firesdal ágy

Ha kinyitja a kanapét, 1 m 76 cm széles ágyat kap. A hossza 2,07 méter marad.

A készletben lévő matracok méretei:

 • 2 m - hossz;
 • 0,8 m - szélesség.
Gyermek kovácsoltvas ágy

A vállalat a gyermekekkel is foglalkozott, egy speciális, biztonságos bevonattal ellátott hálófülkék sorozatát fejlesztette ki.

Milyen részleteket kell figyelembe venni a választás során

Mielőtt megvásárolná kedvenc részvényét, fontos, hogy ne felejtsen el néhány árnyalatot, hogy a vásárlás ne váljon problémává:

 1. Döntse el az ágy kívánt méretét. Mivel a bútoroknak harmonikusan illeszkedniük kell nemcsak a szoba belsejébe, hanem alkalmasak egy adott helyiség méretére is. Egy kis szoba hatalmas ágya nyomasztó légkört teremt és rengeteg helyet lop el.
 2. Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a keret fő fémlécei benne vannak az árban, de külön szettbe vannak csomagolva. Ezért mindig ellenőrizze, hogy az eladó vagy a futár biztosítja őket.
 3. Minden típusú ágyneműt és matracot külön árusítanak, és az ár nem tartalmazza. Az ágy fiókos felszereléséhez külön-külön is meg kell őket vásárolni.
 4. Ellenőrizze a szerkezet összes lábának és rögzítőelemének a jelenlétét.
Ikea kovácsoltvas ágy

A szülők különösen felelősségteljesen közelítik meg az óvoda bútorainak megválasztását.

A szoba kialakítása és a kovácsoltvas ágy használatának jellemzői

Azok, akik acélból készült ágyat akarnak vásárolni és betenni, gyakran elutasítják ezt a döntést, mivel úgy gondolják, hogy az ilyen bútorok megváltoztatják a szoba stílusát. A kovácsoltvas ágy társul kastélyokkal, elegáns kúriákkal, de nem olyan, mint egy kis lakás rendes hálószobája.

kovácsoltvas ágy fehér

A nem megfelelő összeszerelésből nyikoroghat.

A fém horgonyzóhelyek számos lehetőséggel rendelkeznek a különböző tervezési lehetőségek és stílusok kombinálásához. Ugyanakkor az acél ágy jól illeszkedik a szoba klasszikus belsejébe, és különös érzékenységet kölcsönöz a romantikus saroknak. Vagy hangsúlyozza a hálószoba főnökének ízét hi-tech, country vagy retro stílusban. Ehhez csak ki kell választania maga az ágy alakját és a fejtámla mintáit.

Kovácsoltvas ágyak

A különböző fémszerkezetek változatai jól passzolnak a műanyagból, bőrből és textilből készült belső tárgyakhoz, ami hangsúlyozni fogja a hálószoba stílusát. Egyes típusú ágyak remekül mutatnak együtt kőből vagy fából készült díszítőelemekkel.

kovácsolt bútorok és belső tárgyak

Minden előnyével együtt az Ikea fémágyaknak egyetlen jelentős hátrányuk van - csikorognak.

Annak érdekében, hogy a klasszikus, fém ággyal ellátott hálószoba ne hasonlítson egy kórházi osztályra vagy más kormányzati intézményre, a belső tér érdekes kiegészítőkkel egészíthető ki. A cég katalógusának széles választéka sokféle megoldást kínál a keretek vagy hálószobák díszítésére mind gyermekek, mind felnőttek számára.

Ágyak a belső térben

A dobozok szintén fémből készülnek, a kikötőhely alá vannak felszerelve.

Előző

Következő