A transzformátorágy fő szerkezeti és mechanikai lehetőségei

Szekrény-ágy-kanapé

Többfunkciós függőleges típusú szekrény-ágy-kanapé

A kis lakások tulajdonosainak gyakran problémája van - helyhiány. A magánházak lakói között is megjelenhet, ha a szobák kicsiek. Minden ember szembesülhet vele. Különösen kellemetlen a helyzet, ha hálószobát kell felszerelni, mivel sok bútorra van szükség. Könnyű megszabadulni ettől, ehhez van egy átalakító ágy.

Gyerek átalakító ágy

Gyerek átalakítható ágy összecsukható szerkezettel egy kis szobához

Ez a bútor opció kiváló alvást biztosít a lakóknak, és praktikus cikk lesz a szobában. A mechanizmus lehetővé teszi, hogy átalakuljon kanapévá.

Szekrény-kanapé

A szekrényágy összecsukható kanapéval jelentősen megtakarítja a helyiséget

Az ágy-szekrény kialakításának előnyei

Asztali ágy

Működő asztali ágy transzformátor egy tizenéves szobához

Külsőleg a transzformátorágy egy közönséges állóágy, amely az elején nem lep meg. A kialakítás tartalmaz egy speciális mechanizmust, amely lehetővé teszi az ágy átalakítását asztallá, kanapévá vagy szekrényré. Hogy az ágy mitől alakul át, az az ágy modelljétől függ. Az interneten sok olyan fotó található, amely részletesen bemutatja a reinkarnáció folyamatát.

Átalakítható ágy a vendégek számára

Az ágyszekrény egy kényelmes transzformátor saját maga vagy vendégei számára, amely bármely helyiségben elhelyezhető

Ennek az ágynak számos előnye és hátránya van. A pozitív tulajdonságok a következő mutatókat tartalmazzák.

 • Jelentős helymegtakarítás. Ha az ágy összeszerelt állapotban van, nem sok helyet foglal el, ami miatt a szobát más célokra is felhasználhatja.
 • Ergonomikus kialakítás. Takaríthatja a saját idejét, ez a típusú ágy gyorsan összecsukható és kibontható.
 • Széles funkcionalitás. Ez a fajta ágy egyszerűen átalakítható szekrénysé, kanapévá stb. Ennek köszönhetően a standard ágy egyszerre több funkciót is elvégezhet a hálószobában.
 • Előnye, hogy pillanatok alatt kibontja a készletet (van egy speciális fogantyú).
 • Az ágy semmiképpen sem fogja elrontani a szoba kinézetét, éppen ellenkezőleg, kiegészíti a dizájnt.
Szekrényágy emelőszerkezettel

A függőleges emelőszerkezettel ellátott gardróbágyat a hátsó falhoz rögzítik a falhoz

Ennek a mechanizmusnak a fő hátránya a költsége. Igen, az ár valóban meglehetősen nagy, de ha probléma merül fel a helyhiányban, akkor annak nem lesz nagy szerepe. Az emberek arra panaszkodnak, hogy hajtogatni kell, idő, erőfeszítés kell hozzá. Különösen, ha több évig használják. De ne feledje, hogy a terméket nem kell minden reggel összehajtani, szükség esetén tegye meg. Minden előnye képes fedezni a transzformátorágy meglévő hátrányait.

Emeletes ágyú transzformátor

Emeletes ágyú transzformátor összecsukható ágyakkal

Bútor opciók

3 az 1-ben átalakító ágy

3 az 1-ben átalakító ágy egy tizenéves szobához - szekrény, asztal, ágy

Attól függően, hogy a modern ágy melyik változatát választja, az ilyen funkciókat és feladatokat lát el. Lehetséges, hogy hálószobáját kényelmes dolgozószobává vagy nappalivá alakítsa. Ágy kiválasztásakor vegye figyelembe a szobához rendelt funkciókat. Az emelő mechanizmus két típusra oszlik.

 • Vízszintes. Ez az opció az állomány hosszú oldalához van rögzítve.
  Vízszintes szekrény ágy mechanizmus

  A transzformátor vízszintes szekrényágyának mechanizmusa összehajtva és kibontva

  Vízszintes átalakító ágy

  A vízszintesen átalakuló ágy kiváló belső megoldás egy tinédzser szobájában

 • Van egy függőleges nézet. Speciális mechanizmussal van felszerelve, amelynek köszönhetően az ágy a falhoz van nyomva, és nem sok helyet foglal el.
  Függőleges szekrény ágy mechanizmus

  A függőleges szekrényágy átalakulásának mechanizmusa

  Függőleges összecsukható ágy

  A szekrénybe beépített függőleges összecsukható ágy

Vannak más típusú ilyen belső tárgyak is. Abból származnak, amiből a szokásos ágy kialakulhat.

Modern átalakítható emeletes ágy

Modern átalakítható emeletes ágy kihúzható asztallal

Vizsgáljuk meg a leggyakoribb lehetőségeket.

 • Szekrény. Ehhez olyan eszközt használnak, amely szorosan nyomja az ágyat a falhoz. Teljesen kitisztítja a szobát. Ez a fajta termék kiegészítheti a dizájnt. A polcokkal rendelkező szekrények számára is van lehetőség, hogy a tulajdonosoknak lehetőségük legyen a helytakarékosság mellett a dolgok és egyéb tárgyak elrejtésére egy ilyen szekrénybe. Egyes modellek polccal vannak felszerelve, amely kibontva ágylábként funkcionál. Ezek a szekrény opciók nagyszerűen néznek ki fotókon és a való életben.

  A gardróbágy minimálisan helyet foglal

  A gardróbágy jó, mert a falhoz való elhelyezkedése miatt minimálisan helyet foglal

 • A transzformátor ágy kanapévá válhat. Az opció tökéletes azok számára, akiknek hálószobája nappaliként is szolgál. Egyes modellek nemcsak egy, hanem egyszerre több funkciót is képesek kombinálni.

  Kanapé a nappaliban

  A kanapé ideális nappali hálószobákhoz és stúdió apartmanokhoz

 • Asztal. Olyan lehetőségek készülnek, amelyek lehetővé teszik az ágy kényelmes munkahelyré alakítását. A mechanizmus ezen változatát javasoljuk azok számára, akik gyakran dolgoznak otthon, nagy asztalra van szükségük.

  Asztalt felépítményekkel és egy teljes ággyal kombinálva

  Az asztal és felépítmények, valamint a teljes ágy és a matrac kombinálása az egyik leghatékonyabb bútorozási lehetőség egy kis tinédzser szobájában.

 • A BedUP ágy most különösen népszerű. Ez a modell lehetőséget nyújt a szoba teljes felszabadítására, mivel az ágy a mennyezetig emelhető. Ez nagyon jó megoldás kis helyiségek számára.

  Flying BedUp francia tervezőktől

 • Az ágy komóddá is válhat. Az ágy összecsukódott, megjelent egy komód. Az emelő mechanizmus képes megmenteni a hálószobát egy terjedelmes ágytól. A nők különösen kedvelik ezeket az ágyakat, bármikor összeállíthatók, ami fontos, ha váratlan vendégek érkeznek.

  A komódos ágy nagyszerű megoldás

  A komód nagyszerű megoldás, ha vendégei éjszakáznak

Milyen anyagokra kell figyelni?

Kreatív asztali ágy

Kreatív asztalágy stúdió apartmanhoz

Úgy döntött, hogy emelőszerkezetű ágyat vásárol? Figyeljen a külső tulajdonságokra, anyagra. Az anyagtól függ, hogy az ágy meddig fog tartani. A nyersanyagok elmondják annak erejét és biztonságát. Az ilyen ágyak gyártásához általában természetes fát, forgácslapot, MDF-et, vasat, műanyagot használnak.

Beépített ágy fa szekrényben

Beépített ágy fa emelőszerkezettel

A fa ágyak tartósak, szépek és megbízhatóak. Az üzletekben főleg bükk, nyír, tölgy és fenyő modellek találhatók. Az ilyen lehetőségek fő előnye a környezetbarátság és a tervezés, ezért az ilyen termékek nagyon népszerűek a vásárlók körében.

Forgácslap ágy

Emeletes összecsukható ágy forgácslapból

Az MDF-ből, a forgácslapból készített opciók megfizethetőbbek, mint a faágyak. Az ilyen nyersanyagokra allergiás emberek nem vásárolhatják meg őket. A forgácslapból készült bútorok készítésekor ragasztót használnak, amely a jövőben elpárolog és egészségkárosodást okozhat.

Transformer keret fémből

Kétrétegű átalakító ágy fémvázzal

A vasmodellek tartósak, de nem mindenki akarja az ilyen anyagból készült ágyat felszerelni a hálószobába. Egy ilyen ágyat nehéz "beilleszteni" a kialakításba.

A műanyag modelleknek megvannak a maguk előnyei, tartalmazzák a nedvességállóságot és az alacsony árat.

A belső térben átalakítható ágy

Gyönyörű és praktikus átalakító ágy a belső térben

Melyik ágyat vegye? Szükséges, hogy a saját igényei és vágyai alapján válasszon egy bútordarabot. Most vannak online áruházak, amelyek segítenek a megfelelő opció kiválasztásában. Segítségükkel megtakaríthatja a termék kiválasztására fordított időt.

Átalakítható ágy három gyermek számára

Átalakítható ágy, amely három személy külön-külön történő elhelyezését teszi lehetővé

Világos gyermek bútorok

Világos gyermekbútor ágy-asztallal

Előző

Következő