Hogyan válasszuk ki az átalakító asztal előnyeit és hátrányait 75 fotón

A modern életritmus messzire dobta a nyugodt otthont. Sokan kicsi egy- vagy kétszobás lakásokban élnek, ami sokkal jövedelmezőbb és praktikusabb. A konyha egy nappalival, egy WC-vel ellátott fürdőszobával és egy dolgozósarokkal ellátott hálószobával rendelkezik. Kis területen a minimális számú edényt kell használni. De a fejlődés nem áll meg. Sok tervező, megértve a vásárlók igényeit, bemutatta a kollekcióvá átalakítható bútorokat. Ez segít abban, hogy ne zavarja el a teret és ne kombinálja a zónákat a lakásban. Különösen a transzformátor asztalok lettek a legnépszerűbbek. Összecsukva az asztal nagyon kevés helyet foglal el, és kihajtva lehetővé teszi, hogy baráti társaságot üljön le.

Étkezőasztal-transzformátor Inguz-4

A transzformátor asztalok lettek a legnépszerűbbek.

A táblák átalakításának előnyei.

Az első, fontos előny a kis mérete. Amint azt korábban leírtuk, ez a fajta asztal tökéletesen "illeszkedik" egy kis lakásba. A transzformátorok multifunkcionalitásuknak köszönhetően teljes mértékben kielégítik a vevő igényeit.

Hosszabbítható étkezőasztal Köln T2

Az, hogy az asztal milyen anyagból készül, csak attól függ, mennyit hajlandó rá költeni.

Általánosan elfogadott tény, hogy a leírt típusú táblák a csúcstechnika stílusának tulajdonságai, de ideje elpusztítani ezt az unalmas mítoszt. A transzformátor asztalok leggyakrabban megrendelésre készülnek, ezért maga alakíthatja ki teljesen az asztal megjelenését. Az ilyen termékek ára és típusa teljesen a vágyaitól függ.

átalakító asztal otthon

Összecsukva az asztal nagyon kevés helyet foglal el, és kihajtva lehetővé teszi, hogy baráti társaságot üljön le.

hátrányai

A bútor kiegészítők minden nyilvánvaló előnye ellenére fontos megérteni, hogy vannak hátrányai is. Például a transzformátor asztalok gyakran elromlanak - a hajtogatási mechanizmus használhatatlanná válik. Rendkívül ritka a rendszer javítása.

Fly transzformátor asztal

Az első, fontos előny a kis mérete.

Hol kezdje el a keresést?

Az első paraméter, amelyre figyelni kell, a változatosság. A transzformátor asztaloknak három fő típusa van: dohányzóasztal, étkezőasztal, könyvasztal.

a transzformáló tábla változata

Díszítsen bármilyen konyhát vagy nappalit.

A transzformátor dohányzóasztal kiváló megoldás a nappaliban. Eredeti állapotában ez egy kis asztal. De ha szükséges, lehetséges lenyűgöző méretre bővíteni. Tökéletes, ha nem akarja eltömíteni a teret hatalmas, magas étkezési asztalokkal, ugyanakkor értékeli a kifinomultságot és a kényelmet.

Fekete transzformátor asztalok

Kabrió asztal - az innováció és a hagyomány keveréke.

A csúszó étkezőasztal opció több évtizeddel ezelőtt vált népszerűvé. Szüleink akkor értékelték ezt az újítást, most pedig magunknak használjuk fel. Összecsukva ez a konyhának megfelelő megoldás, kibontva kiváló asztal egy nagy cég számára.

Dohányzóasztalok transzformátor

Egy ilyen asztal díszít minden lakást, az ár nem fogja különösebben megütni a pénztárcát, és a praktikum több mint egy évig örömet szerez.

A funkcionális bútorok előnye a tömörség

Fontos megjegyezni, hogy egy ember számára az étkezés közbeni kényelme érdekében hatvan centiméter szélesnek kell lennie.

A szovjet években divatos asztalok a modern könyvasztal prototípusává váltak. A kibővített funkcionalitás különbözteti meg a kialakítás korábbi változataitól. Most már nemcsak a méreteit lehet beállítani, hanem a lábak magasságát is, amelyekhez a hengerek kapcsolódnak.

Összecsukható asztal Acrobat

A transzformátorok multifunkcionalitásuknak köszönhetően teljes mértékben kielégítik a vevő igényeit.

fő paraméterek

Miután eldöntötte a transzformátor asztal kívánt funkcionalitását és típusát, érdemes tovább elemezni annak további jellemzőit: alakja, mérete, transzformációs mechanizmusa.

Dohányzóasztal transzformátor a nappaliban

Az asztal színvilága illeszkedik a lakás belsejéhez.

Az ilyen irányú táblázatok többféle formában léteznek. Értsük meg részletesebben. Az ovális asztal két esetben illik hozzád: ha van elég nagy helyiséged, vagy ha vannak olyan gyermekeid, akik az asztal éles sarkaiba ütközhetnek vagy megsérülhetnek. Ez a forma bizonyos kifinomult varázst kölcsönöz a bútoroknak, méltóságteljes és egyszerûvé téve azokat. A kerek forma megvédi a kicsiket is a sérülésektől, extra helyet biztosítva maga az asztal körül. Nagyon elegánsnak és bonyolultnak tűnik. A szögletes asztal erőteljesnek és drágának tűnik, tökéletes egy kis konyha vagy nappali sarkához.

Dohányzóasztal transzformátor

A transzformátor asztalok gyakran tönkremennek - a hajtogatási mechanizmus használhatatlanná válik.

Dohányzóasztal-transzformátor-opció

Sok tervező, megértve a vásárlók igényeit, bemutatta a kollekcióvá átalakítható bútorokat.

Nincsenek szabványos, előre meghatározott méretek. Minden ügyfél maga választja ki a számára szükséges méretet. De fontos megjegyezni, hogy egy ember számára az étkezés közbeni kényelme érdekében hatvan centiméter szélesnek kell lennie.

átalakító asztal a belső térben

Az állítható magasság lehetővé teszi a kis asztalok átalakítását teljes magasságú étkező asztalokká.

Térjünk át a legnehezebb dologra - az átalakulási mechanizmusra. A készüléknek sok változata van. Vessünk egy pillantást a legnépszerűbbekre.

Dohányzóasztal-transzformátor színű dió

A transzformátor asztalok leggyakrabban megrendelésre készülnek, ezért maga alakíthatja ki teljesen az asztal megjelenését.

Könyvasztal

Lehetővé teszi a felület kétszer-háromszorosát a középen lévő talapzat átalakításával. A rácsmechanizmus szétcsúszó oldalak asztallapjaiból áll. Remek lehetőség, amely ritkán törik meg.

Asztali könyv K-5

Az első paraméter, amelyre figyelni kell, a változatosság.

Forgatható - olyan eszköz, amelyben az asztallapot először elforgatják, majd kinyitják. Ez a mechanizmus sok helyet igényel.

dió könyvasztal

A kihúzható étkezőasztal opció több évtizeddel ezelőtt vált népszerűvé.

Az összecsukható mechanizmus a legegyszerűbb és legolcsóbb lehetőség, ugyanakkor a legpraktikusabb. Összecsukva kompakt asztal, és a mechanizmus kibontásakor nagy felületet képeznek az étkezéshez.

SP-12 asztali könyv

Lehetővé teszi a felület kétszer-háromszorosát a középen lévő talapzat átalakításával.

Pillangó

Az ilyen mechanizmusú asztal egy dohányzóasztal, polcokkal apró tárgyak tárolására. De ha szükséges, a polcokat ki lehet húzni. Az automatikus mechanizmus két, egymással szemben elhelyezkedő síkból áll. Az egyik meghosszabbításakor a második automatikusan kibontakozik. A mechanizmus tartós és praktikus.

Pillangóasztal (BTS)

Tökéletes, ha nem akarja eltömíteni a teret hatalmas, magas étkezési asztalokkal, ugyanakkor értékeli a kifinomultságot és a kényelmet.

Milyen anyagokból készülnek?

Az, hogy az asztal milyen anyagból készül, csak attól függ, mennyit hajlandó rá költeni. Van mind költségvetési lehetőség, mind drága.

  1. A forgácslap a leginkább költségvetési és legnépszerűbb lehetőség. Nagyjából szólva ezek összenyomott forgácsok, gyanta hozzáadásával. Az anyag hátránya, hogy meglehetősen törékeny és törékeny.
  2.     A természetes fa egy olyan lehetőség, amelyet a klasszikus stílus kedvelői preferálnak. Drágának és masszívnak tűnik. Díszítsen bármilyen konyhát vagy nappalit. Negatív: gondos kezelést igényel, nem tolerálja a maró vegyszereket.
  3.     A fémfelület alkalmas a modern design-trendek szerelmeseinek. Az anyag igénytelen, tartós és praktikus.
  4. Az üveg meglehetősen drága és szeszélyes lehetőség, másrészt milyen bájt és kifinomultságot ad a bútoroknak. Ez az anyag vizuálisan tágítja a teret is. Vannak variációk matt, átlátszó és színes üveggel.
Dohányzóasztal-transzformátor Nika 7

A transzformátor dohányzóasztal kiváló megoldás a nappaliban.

csúszó étkezőasztal transzformátor fémből és fából

Az ilyen termékek ára és típusa teljesen a vágyaitól függ.

Mit kell keresni?

Beszéljünk a fontos apróságokról, amelyek kiegészítik a kiválasztott táblázat képét.

Az asztal színvilága illeszkedik a lakás belsejéhez. A legnépszerűbb színek a fehér, a fekete és az összes diós árnyalat. Figyelembe véve, hogy a modern transzformáló asztalok leggyakrabban megrendelésre készülnek, a kívánt modellhez bármilyen színt választhat.

Asztali-transzformátor-tervezés

Nem csak a méreteit lehet beállítani, hanem a lábak magasságát is, amelyekhez a hengerek kapcsolódnak.

A lábak magasságának beállítása olyan paraméter, amely felelős az asztal teljes multifunkcionalitásáért. Az állítható asztalmagasság lehetővé teszi a kis asztalok átalakítását teljes magasságú étkezőasztalokká. De ha nincs szüksége átalakításra magas asztallá, akkor válasszon magasságállítás nélküli modelleket.

átalakító asztal a nappaliban

Miután eldöntötte a transzformátor asztal kívánt funkcionalitását és típusát, érdemes tovább elemezni annak további jellemzőit: alakja, mérete, transzformációs mechanizmusa.

Kerekek. Amikor eldönti, hogy szükség van-e egy ilyen funkcióra, értékelje, hogy az asztalt mozgatja-e a lakásban. Ha nem, akkor ne pazarolja a pénzt az apróság hozzáadására, ha igen, akkor mindenképpen válasszon kerekes modellt. Végül is ők segítenek különösebb nehézség nélkül az asztal körül mozogni a lakásban. Általában két vagy négy kerék van rögzítve a fő lábakhoz, az átalakító mechanizmus egyes változataiban egy további hengerpár van a kibontott részhez.

Átalakító tábla STB

Nincsenek szabványos, előre meghatározott méretek.

Asztali transzformátor

A bútor kiegészítők minden nyilvánvaló előnye ellenére fontos megérteni, hogy vannak hátrányai is.

Az átalakító asztal az innováció és a hagyomány keveréke. Egy ilyen asztal díszít minden lakást, az ár nem fogja különösebben megütni a pénztárcát, és a praktikum több mint egy évig örömet szerez.

Transzformátor asztal

A készüléknek sok változata van.

Előző

Következő