Barkács asztali könyv anyagok és eszközök a termékhez

Saját kezűleg készíthet könyvasztalt, önállóan fejlesztve és megvalósítva annak megjelenését, miközben a pénz jelentős részét megtakarítja. Nem szabad azonban a szokásos modellel foglalkozni, ki kell választania az otthoni asztal kialakítását, módosítania és javítania, ezáltal fejlesztve készségeit.

 

Diy könyvasztal

Magad is elkészíthetsz csináld magad könyvasztalt.

a könyvasztal tömörsége

Kívánt esetben az asztalkönyv átalakító asztallá válhat, és további székeket, minibárt és akár edények fiókjait is befogadhatja.

A könyvasztal egy hordozható, kompakt bútor, amelyet egyszerű műveletekkel szabványos méretű asztallá lehet alakítani. Az ilyen bútorok tökéletesek stúdiókhoz, loftokhoz és csak kis lakásokhoz, amelyek tulajdonosai a lehető legkompaktabban próbálják rendezni a körülöttük lévő teret.

Színes-spanyol dió

Az ilyen bútorok tökéletesek stúdiókhoz, loftokhoz és csak kis lakásokhoz.

asztali könyv polcokkal

Az asztallap alakja lehet négyzet alakú, téglalap alakú vagy lekerekített.

Egyenes könyvasztal

Az asztalnak több lába lehet, vagy más kialakítású, amely lehetővé teszi, hogy stabil maradjon.

Jelenleg a bútorüzletekben hatalmas választék található a különféle könyvasztalok közül. Vannak azonban olyan okok, amelyek miatt az emberek inkább saját kezűleg készítenek bútorokat, mintsem megvennék.

 • A bútorok minősége. Nem minden, ami a futószalagról jön, nem jó minőségű. Anyag, bevonat, szerelvények, kötőelemek - minderre oda kell figyelni az asztal megvásárlásakor, hogy ne sajnálják a később elköltött pénzt;
 • Ár. A második az első okból következik. A jó minőségű, jól elkészített bútoroknak általában megfelelő áruk van. A vásárlást befolyásoló "ár-minőség" tényezők között az emberek gyakran választják az "árat", gazdagságuk miatt alacsonyabb minőségű, de olcsó terméket vásárolnak.
 • Megjelenés. A boltokban található könyves asztalok széles választéka ellenére nagy problémát jelenthet a megfelelő kiválasztása egy adott lakáshoz. Méret, forma, szín, szerelvények - sokan könnyebben megvalósítják álmukat egyedül, mindent saját kezűleg végeznek, ahelyett, hogy tovább keresnék a tökéletes bútordarabot.
Könyv-asztal design

A könyvasztal egy hordozható, kompakt bútor, amelyet egyszerű műveletekkel szabványos méretű asztallá lehet alakítani.

Táblázat-könyv jellemzők

Ha egy jövőbeli termék tervét választja, akkor figyelembe kell vennie személyes jellemzőit, valamint családja és otthona jellemzőit.

És saját maga készíthet könyvasztalt különösebb ismeretek nélkül. Mielőtt azonban közvetlenül a gyártással foglalkozna, érdemes mindent a legapróbb részletekig átgondolni.

a modell tömörsége

Jelenleg a bútorüzletekben hatalmas választék áll rendelkezésre a különféle könyvasztalok közül.

Könyv-asztal-sötét alsó és világos felső

A kisgyermekes családoknak mindenekelőtt oda kell figyelniük a leginkább fenntartható modellekre.

táblázat-könyv mechanizmus

Az éleket perem díszíti.

Tervezés

Sokféle könyvtábla létezik.

 • A legegyszerűbb egy központi részből, egy vagy kettő asztallapból és a lábakból áll. Általában összecsukva a lábakat elrejtik a központi rész alatt, és az asztallap részei oldalról eltakarják őket. A megfelelő időben a fedél kibontakozik és a kinyújtott lábakon nyugszik.
 • A központi rész nélküli asztali könyvek mérete kisebb, de összehajtogatva tömörebbek. Az ilyen asztalok kevés helyet foglalnak el, kevés anyagot fogyasztanak, és saját maga is elkészítheti őket.
 •       Asztalok összecsukható székekkel rejtve az asztallap alatt. Egy ilyen készlet kiváló megoldás egy stúdió apartmanhoz. Az ilyen bonyolultabb bútorok létrehozásához több anyagfogyasztás, bizonyos készségek, valamint a szoba nagyobb területe szükséges.
 • Polcokkal vagy fiókokkal. Kombinálja az étkezőt és a tálalót.
 • Asztali transzformátor. Kívánt esetben az asztalkönyv átalakító asztallá válhat, és további székeket, minibárt és akár edények fiókjait is befogadhatja.
asztal egy nagy család számára

A boltokban található könyves asztalok széles választéka ellenére nagy problémát jelenthet a megfelelő kiválasztása egy adott lakáshoz.

Készítsen egy összecsukható asztalt

Az anyagok kiválasztásakor elsősorban a termék kiszámított mennyiségére és tervezett tartósságára kell támaszkodni.

A pult alakja lehet négyzet alakú, téglalap alakú vagy lekerekített. A lábak görgőkön lehetnek a jobb kibontakozás érdekében. Az asztalnak több lába lehet, vagy más kialakítású, amely lehetővé teszi, hogy stabil maradjon.

Diy-book asztalrajz

Saját maga készíthet könyves asztalt anélkül, hogy különleges képességekkel rendelkezne.

Nagy könyves asztal fiókokkal és polcokkal

Példaként a legegyszerűbb összecsukható asztalt használjuk, amely egy központi részből, két asztallapból és négy lábból áll.

készítsen otthoni könyvasztalt

Az oldalak és a lábak felszerelhetők gumival vagy nemezpárnákkal.

Ha egy jövőbeli termék tervét választja, akkor figyelembe kell vennie személyes jellemzőit, valamint családja és otthona jellemzőit. A nagycsaládosoknak vagy a zajos összejövetelek kedvelőinek nagy asztalra, több összecsukható székre lesz szükségük. A kisgyermekes családoknak mindenekelőtt oda kell figyelniük a legstabilabb modellekre, amelyeket egy kisgyerek nem képes önállóan lebontani és magára vetni. Az ilyen családok számára egy lekerekített asztallap is megfelelő.

Összecsukható asztal-könyv

Mielőtt azonban közvetlenül a gyártással foglalkozna, érdemes mindent a legapróbb részletekig átgondolni.

Asztal-könyv készítés

Lehetetlen elkezdeni a rajzolást és a további munkát anélkül, hogy elképzelnénk, hogyan alakuljon az eredmény.

A gyártáshoz szükséges anyagok és eszközök

Az anyagok kiválasztásakor elsősorban a termék kiszámított mennyiségére és tervezett tartósságára kell támaszkodni.

Diy könyv asztaldísz

A legegyszerűbb egy központi részből, egy vagy kettő asztallapból és a lábakból áll.

Foglaljon asztalt bárral

A kész vázlat szerint rajz készül.

Barkácsdiagram - mi szükséges ehhez? Példaként a legegyszerűbb összecsukható asztalt használjuk, amely egy központi részből, két asztallapból és négy lábból áll. A létrehozásához szüksége lesz:

Név Mennyiség
forgácslap lap a lap mérete a kiválasztott táblázat méretétől függ
hurkok 10>
önmetsző csavarok száz
él 1
csiszolópapír 1
egy kalapács 1
csavarhúzó 1
ceruza 1
vonalzó 1
lineáris görgők könyvasztalokhoz

A központi rész nélküli asztali könyvek mérete kisebb, de összehajtogatva tömörebbek.

asztal-könyv kerekeken

A központi rész összeszerelése.

Gyártási sorrend

 1. Az első lépés a vázlat készítése. Lehetetlen elkezdeni a rajzolást és a további munkát anélkül, hogy elképzelnénk, hogyan alakuljon az eredmény.
 2. Rajz. A kész vázlat szerint rajz készül. Neki, mint egy vázlatnak, összeállított és kibontott formában kell bemutatnia a terméket, valamint az egyes részeket. A rajz feltünteti a szükséges alkatrészek és méretek számát.
 3. A központi rész összeszerelése. Közép asztallapból, két oldalból vagy oszlopból és három merevítőből áll. Először az oldalfalakat, a központi asztallapot vagy fedelet és a merevítő bordákat vágják ki a forgácslap lemezből. A bordák rögzítéséhez lyukakat fúrnak a leendő asztal oldalaiba. Oldalak és bordák össze vannak kötve, most a központ rögzítve van.
 4. Lábak - az összes elem vágása és összeszerelése.
 5. A középső részt meg kell fordítani, hogy a jobb és a bal oldali burkolatot csukló segítségével rögzíthessük rajta.
 6. A lábak rögzítése a központi részhez - lyukakat fúrnak és a csuklópántokat rögzítik.
átalakító asztal a konyhában

Asztalok összecsukható székekkel rejtve az asztallap alatt.

készítsen fiókos könyvasztalt

Összeszereléskor fontos, hogy ne feledkezzen meg az alkatrészek csiszolásáról, hogy megőrizze a csinos megjelenést.

Összeszereléskor fontos, hogy ne feledkezzen meg az alkatrészek csiszolásáról, hogy megőrizze a csinos megjelenést. A széleit perem díszíti. Az oldalak és a lábak felszerelhetők gumival vagy nemezpárnákkal a könnyebb kibontakozás és a padlóburkolat károsodásának megakadályozása érdekében.

Fiókos könyvasztal

Polcokkal vagy fiókokkal.

Tömör fa könyvasztal

A középső részt meg kell fordítani, hogy a jobb és a bal oldali burkolatot csukló segítségével rögzíthessük rajta.

Előző

Következő